Bonus Bonorum Borrend
Losoncziné Sandra Klára nagymester
Székhely,Levelezési cím: 8630 Balatonboglár, Zrínyi u. 93.
Tel: +3685500404
Fax: +3685500444
Mobil: +36302177673
E-mail >>

 

A Balatonboglári Borvidék hagyományainak ápolása, tanulmányozása. Felkutatja és fejleszti a reklám és propaganda lehetőségeket, felhívja a figyelmet a boglári borok és pezsgők széles skálájára, melyet az itteni szakemberek, szőlészek és borászok munkája mellett a természet bőkezűen bocsát rendelkezésünkre.

S. Horácius mondta: a tele pohár nemcsak ékes szólóvá tesz, hanem nemes gondolatok szülőjévé is válik. A bor nemcsak egy nemes ital, hanem szimbólum is, szimbóluma a szerelemnek, a barátságnak, egy ország gazdaságának. Mi is nagyon szerettünk volna hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar emberek mindennapi italává váljon, hiszen egy egészséges étkezés koronája csakis egy jól kiválasztott, az ételekhez szervesen illő bor lehet.

Így alakult meg a Bonus Bonorum Borrend, ma is a borvidék legnagyobb pincészetének, a BB-nek a borrendje. Mindent megteszünk a vállalat borainak népszerűsítéséért és azért, hogy boraink kapják meg méltó helyüket a magyar és a külföldi piacokon. A bennünk rejlő marketing lehetőségekkel állunk a magyar borkereskedelem szolgálatába.

A BB Muskotály bor Magyarország első bormárkája az 1970-es években így vált a fogyasztók széles körében ismertté, kedveltté és bárki számára elérhetővé. Természetesen borrendünk, a Bonus Bonorum Borrend zászlós borának választotta.

Honlapunk (bejelentkezés után kérjük lépjen a "borok" oldalra >>