Értesítés

A Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége és a gyászoló család ezúton szomorúan értesíti arról, hogy a Szövetség alelnöke

 

Dr. TERTS ANDRÁS

 

66 éves korában, 2016 június 9-én elhunyt. Dr. TERTS ANDRÁST Szövetségünk saját halottjának tekinti.

 

Búcsúztatására 2016. június 18-án, szombaton 11 órakor kerül sor a Budafoki Temető ravatalozójában (1222 Budapest, Temető u. 12.).


Kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 10.45 óráig jelenjen meg, és a búcsúztatásra csak
1 szál virágot hozzon. Kérjük, hogy a búcsúztatón résztvevő borrendek díszruhában, zászlóval jelenjenek meg.A borrendek a ravatalozó (szemből nézve) jobb oldalán sorakoznak fel, előbb az elnökség, majd a borrendek, elöl a zászló, mögöttük a tagok.

 

Kérjük továbbá, hogy részvételi szándékukról (borrend, létszám), valamint a búcsúztatót követő fogadáson résztvevők létszámáról legkésőbb június 16-án (csütörtök) 12 óráig Tutor Jánosné Éva főtitkárhelyettest értesíteni szíveskedjenek (tel.: 06 30846 7997, e-mail:eva.tutorne@gmail.com). Amennyiben lehetőségük van, a fogadásra 1-2 palack bort szíveskedjenek magukkal hozni.

 

A búcsúztatást követően emlékező fogadást tart a Család, a Soós István Borászati Szakképző Iskola Budafoki Tangazdaságában (1221 Budapest Jósika u. 2-28.) Kérjük a fogadáson csak azok jelenjenek meg, kik a fentiek szerint előzetesen jelezték. Ekkor a borrendi szigillum viselését kérjük. 


Külön értesítés helyett.


A Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége Elnöksége.

« vissza